Bjørndal Festivalen

VÅRE PROSJEKTER

Årlig arrangerer Bjørndal Frivillighetssentralen en festival for lokalsamfunnet hvor alle fra barn til voksne kan delta på gøyale leker, spise god mat fra forskjellige kulturer og delta på konkurranser. I denne tiden tar de som kan anledningen til å presentere seg selv gjennom stands, om det skulle være små loppemarked eller info-stands.


Festivalen 2019


I 2019 var det kommunestyre- og fylkestingsvalget og de fleste partiene kom for å presentere seg selv og hva de sto for før valget. Dette vekket oppmerksomheten til veldig mange unge i nærområdet om viktigheten av å bruke stemmen sin, og å bruke den riktig. | Det var også aktiviteter på scenen for de yngre med underholdning fra de voksne, i tillegg til underholdning fra elever på Bjørnholt ungdomsskole.

Sakeena på Bjørndal festivalen

Vi i Sakeena som frivillig organisasjon deltok på festivalen med et info-stand for å presentere vårt ønske om å delta i lokalsamfunnet med ressursene vi har. Vi hadde salg av mat og drikke med dessert og fysiske aktiviteter for de yngre. Vi kjørte også et par konkurranser med en god matbit som premie til første- og andreplassen.

Responsive Image Responsive Image Responsive Image Responsive Image

Bli med til neste år

Hvis festivalen fortsetter som et årlig arrangement, gleder vi oss i Sakeena til å delta igjen, og forhåpentligvis mange år frem i tid. Vi håper også på å se deg der! Klikk her for å lese mer.